skip to Main Content

high tea

Onze high tea is een complete middag uit. Ga zitten, relax en proef de lekkernijen die we voor je gaan maken! Heb je een allergie of intolerantie, ben je zwanger (!) of vind je het lastig om alles te eten? Wij doen er alles aan om ook jóu te laten genieten van onze high tea!

Onze high tea start met een vegan kopje soep van de dag en een stukje tortillataart. Een étagère met verschillende mini-broodjes volgt. Als laatste gang, onze favoriet, de heerlijke versgebakken scones met huisgemaakte sinaasappel-kaneel hangop én een assortiment aan homemade zoetigheden. Natuurlijk horen hier potten thee bij! De thee die we schenken is van Puritea. De eigenaar van Puritea, Asoka, is geboren in Sri Lanka en haalt zijn thee zelf uit dit mooie theeland. Verse munt, kaneelstokjes, gember en sinaasappelschijfjes mogen natuurlijk ook niet missen bij het onbeperkt thee leuten!

€ 24,50 per persoon.

reserveren

Er zit veel liefde en tijd in de voorbereiding van onze High Tea. Fresca’s High Tea is daarom alleen mogelijk op reservering, minimaal 1 dag van tevoren. Je kunt een reservering maken door te mailen naar info@frescanijmegen.nl of bel naar 024-3240278. De high tea is iedere dag te reserveren vóór 12:00 of na 14:00 uur.

Back To Top