skip to Main Content

high tea

Onze high tea is een complete middag uit. Ga zitten, relax en proef de lekkernijen die we voor je gaan maken! Heb je een allergie of intolerantie, ben je zwanger (!) of vind je het lastig om alles te eten? Wij doen er alles aan om ook jóu te laten genieten van onze high tea!

Onze high tea start met een vegan kopje soep van de dag en een hartige muffin. Een étagère met verschillende mini-broodjes volgt. Als laatste gang, onze favoriet, de heerlijke versgebakken scones met huisgemaakte jam en romige clotted cream én een assortiment aan homemade zoetigheden. Natuurlijk horen hier potten thee bij! De thee die we schenken is van Puritea. De eigenaar van Puritea, Asoka, is geboren in Sri Lanka en haalt zijn thee zelf uit dit mooie theeland. Verse munt, kaneelstokjes, gember en sinaasappelschijfjes mogen natuurlijk ook niet missen bij het onbeperkt thee leuten!

€ 22,50 per persoon.

reserveren

Er zit veel liefde en tijd in de voorbereiding van onze High Tea. Fresca’s High Tea is daarom alleen mogelijk op reservering, minimaal 1 dag van tevoren. Gebruik het contactformulier om je reservering aan te vragen! Je ontvangt van ons altijd een bevestiging. Geen bevestiging ontvangen? Check dan eerst de ongewenste mailbox. Naast dat je een bevestiging ontvangt nemen wij ook altijd contact met je op over de reservering. Wanneer wij geen contact met je hebben opgenomen, is de boeking nog niet gegarandeerd. De maximum groepsgrootte is acht personen. Op zaterdag en zondag is reserveren mogelijk vanaf 14:00 uur.

  Naam (verplicht)

  Datum (verplicht)

  Tijd (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Opmerkingen (optioneel)

  Back To Top