skip to Main Content

Lunchen in Nijmegen

Ben je een dagje op pad en wil je lekker lunchen in Nijmegen? Kom dan langs bij Fresca! Wij zitten aan het gezellige Faberplein, waar altijd iets te doen is voor jong en oud. Terwijl jij lekker geniet van je koffie en heerlijke lunch in Nijmegen, kan jouw kind lekker en veilig spelen op ons kunstgras. Zit je liever binnen? Dat kan natuurlijk ook! Loop gezellig naar binnen en neem plaats boven of in de kelder. Ben je op pad en wil je gewoon even een lekker koffie’tje to go? Dat kan natuurlijk ook! Voor een heerlijke lunch in Nijmegen, moet je bij Fresca zijn!

Verse producten

Om jouw lunch in Nijmegen zo lekker en gezond mogelijk te maken, werken wij alleen met verse en zoveel mogelijk lokale producten. Ook worden onze zoetigheden en taarten iedere dag gebakken, zodat jullie van de heerlijkste zoetigheden kunnen genieten. Dat is wat er altijd zo lekker ruikt bij ons tijdens het lunchen in Nijmegen. Mocht je een allergie hebben of zwanger zijn, dan kunnen wij jouw lunch hier gewoon op aanpassen. Geef dit aan bij één van onze collega’s en wij houden rekening met jouw wensen voor een lunch in Nijmegen. Zo zorgen wij ervoor dat jij heerlijk kunt genieten. 

Een mooi groot terras

In het centrum van Nijmegen is het goed toeven. In de zomer kun je lekker op ons terras in de zon zitten, maar er zijn ook genoeg plekken in de schaduw om te genieten van je lunch in Nijmegen. Ons terras is niet alleen geschikt voor een lunch in de zomer, maar ook tijdens de winter. Dan zorgen wij voor genoeg droge plekken en hebben wij verwarmde kussens van Sit and Heat. Hierdoor kun je ook bij minder weer gewoon buiten zitten. Wanneer ons eigen terras vol zit, kun je nog plaatsnemen op het terras van onze buurman van The Lobby. Hier worden ook gerechten uit onze keuken geserveerd om te lunchen in Nijmegen. Wanneer je met je kind langskomt, hoef je niet bang te zijn dat de kleine zich verveelt. Op ons kunstgras is er ruimte genoeg om heerlijk te spelen.

de lekkerste lunch van Nijmegen

Naast dat onze lunch in Nijmegen de lekkerste is, zorgen wij er ook voor dat wij zo veel mogelijk lokale producten gebruiken. Je proeft dat onze gerechten en zoetigheden met liefde bereid worden. Wanneer je uitgebreid wil lunchen of met vriendinnen of familie wilt genieten van een high tea, dan is dat ook mogelijk! Dit maakt van jouw bezoek aan en lunch in Nijmegen een unieke ervaring, waar jullie nog lang van zullen nagenieten. Wanneer je zeker wilt zijn van een plekje voor de high tea of lunch in Nijmegen, kun je altijd contact met ons opnemen om een reservering te maken.

Back To Top