skip to Main Content

Lunchen in Nijmegen

Ben je een dagje op pad en wil je lekker lunchen in Nijmegen? Kom dan langs bij Fresca! Wij zitten aan het gezellige Faberplein, waar altijd iets te doen is voor jong en oud. Terwijl jij lekker geniet van je koffie en heerlijke lunch in Nijmegen, kan jouw kind lekker en veilig spelen op ons kunstgras. Zit je liever binnen? Dat kan natuurlijk ook! Loop gezellig naar binnen en neem plaats boven of in de kelder. Voor een heerlijke lunch in Nijmegen, moet je bij Fresca zijn!

Verse producten

Om jouw lunch zo lekker en gezond mogelijk te maken, werken wij alleen met verse producten. De broden van Brood op de Plank worden iedere dag vers bracht. Ook worden onze zoetigheden en taarten iedere dag gebakken, zodat jullie van de heerlijkste zoetigheden kunnen genieten.. Dat is wat er altijd zo lekker ruikt bij ons tijdens het lunchen in Nijmegen. Mocht je een allergie hebben of zwanger zijn, dan kunnen wij jouw lunch hier gewoon op aanpassen. Geef dit aan bij ons personeel en wij houden rekening met jouw wensen voor een lunch in Nijmegen.

Een mooi groot terras

In het centrum van Nijmegen is het goed toeven. In de zomer kun je lekker op ons terras in de zon zitten, maar er zijn ook genoeg plekken in de schaduw om te genieten van je lunch in Nijmegen. Ons terras is niet alleen geschikt voor een lunch in de zomer, maar ook tijdens de winter. Dan zorgen wij voor genoeg droge plekken en hebben wij verwarmde kussens van Sit and Heat. Hierdoor kun je ook bij minder weer gewoon buiten zitten. Wanneer ons eigen terras vol zit, kun je nog plaatsnemen op het terras om het Faberplein heen. Hier worden ook gerechten van onze kaart geserveerd om te lunchen in Nijmegen.

de lekkerste lunch van Nijmegen

Naast dat onze high tea de lekkerste is, zorgen wij er ook voor dat wij zo veel mogelijk lokale producten gebruiken. Ook is onze high tea uitermate geschikt als iemand in jullie gezelschap zwanger is, vegetarisch eet of gluten- of lactose intolerant is. Wanneer je dit in je reservering aangeeft, houden wij hier altijd rekening mee.  Neem nu contact met ons op om de lekkerste high tea van Nijmegen te reserveren.

Back To Top