skip to Main Content

Vacatures

Je kunt de parasols al van ver zien en onze heerlijke gerechten nog van verder ruiken! In de zomer verwennen we onze gasten op het zonnige terras met goede koffies en verse sappen. In de winter is het knus; binnen hoor je de koffiemolen ratelen en genieten de gasten van de lekkernijen die uit onze eigen keuken komen.

Barista

Maak jij bij topdrukte nog altijd de beste espresso macchiato, de mooiste flat white en lekkerste ijskoffie voor onze gasten? Weet jij hoe je de gasten écht in de watten legt en ben je (meestal) het zonnetje in huis?

Keukenmedewerker

Een lekker ontbijtje of lunch bereiden is een vak apart maar bij ons gaat het nog verder. Kleine en grote kunstwerkjes worden bij ons uit de keuken weggebracht en elk gerecht straalt dezelfde passie uit.

Bedieningsmedewerker

Heb jij je naam liever “in” de cappuccino melk geschreven dan “op” je beker? Loop jij gemakkelijk met 3 borden tegelijk het terras over? Leuk! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons weet uit te dagen.

zelfstandig werkend kok

Van healthy naar net iets minder healthy, alles past in jouw straatje. Jij krijgt de mooiste gerechten op het bord, steekt de handen uit de mouwen en kunt jouw collega’s motiveren om samen er het beste uit te halen.

Back To Top
Organiseer jij dit jaar de

Kerst- of Nieuwjaarsborrel

en heb je nog geen geschikte locatie gevonden?
Met acht unieke zaken in het hart van Nijmegen kunnen wij altijd een passend voorstel doen!
Klik op de button voor alle mogelijkheden binnen de Fabergroep!